13 SPØRGSMÅL

HVAD JEG TAKKER FOR

memo-blok
Jeg føler at man nogle gange glemmer alle de ting man er taknemmelig for, og glad ved. Det gør jeg selv somme tider i hvertfald. Derfor tænkte jeg, at det kunne være ret inspirerende og godt at skrive mine tanker ned, hvad jeg takker for i min hverdag. Hvad jeg er glad for, og taknemmelig for. Også selv i de svære og mørke tider. Lige nu er ikke den nemmeste tid for mig, mht ting som sker i min hverdag lige nu. Så derfor er det ret rart, at komme i tanke om den glæde man alligevel kan finde frem til. Og det kan være selv den mindste ting, såsom: “jeg er glad for min seng, tak for det”, eller “tak for jeg fik mad i dag”. Det behøver ikke være noget stort, men bare de små ting. Så det er hvad jeg har gjort. Skrevet en liste med ting jeg takker for:

Tak for kærlighed
Tak for glæde
Tak for de veninder der er der for mig
Tak for hånden over min mor
Tak for en god dag
Tak for andres gæstfrihed
Tak for opfindelsen af cola og chokolade
Tak for nye venner
Tak for kirke
Tak for denne solskins-torsdag
Tak for min skønne skønne familie
Tak for de muligheder der kommer til mig
Tak for mit dejlige job som barnepige og tak for de fantastiske forældre
Tak for en forhåbentlig nice december måned
Tak for dejlige aftener at slappe af i
Tak for ingen stress (lige nu)
Tak for rolige morgener
Tak for kørsel
Tak for Spotify og musikken
Tak for min mor, far og min søster

I er meget velkomne til at skrive en kommentar, med hvad I selv takker for. Det kunne være lidt sjovt at høre. Håber jeres dag er dejlig!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 SPØRGSMÅL