STUDENTERGAVER (INTERIØR)

HVERDAGSGLIMT

Jeg har tilbragt min dag på at spise en lækker brunch på Mad & Kaffe, med en sød sød veninde, og da jeg kom hjem faldt jeg pladask om på sofaen. Så jeg fik omkring 43 minutters søvn. Det fortryder jeg bestemt ikke. Men det gør så, at jeg sidder her klokken 22.30 og er super frisk. Men skidt pyt.

Jeg har samlet nogle skønne øjeblikke fra min hverdag de sidste 2 uger. Så se med.

kjole
Jeg fik et kjole-flip og skulle altså prøve en del af mine kjoler, som ligger bagerst i skabet. Da vejret ikke rigtigt har været til det, er de ikke blevet brugt i meget lang tid. Men nu ser det endelig ud til at vejret bliver godt. Det håber jeg og krydser fingre for at det bliver ved med. Det er så skønt med solskins-vejr og lækre bare ben.

nanna-og-jeg-til-color-run
Jeg deltog i det sjoveste løb, nemlig Color Run 2017, som I sikkert allerede er bekendt med. Det var simpelthen det fedeste, og jeg har faktisk skrevet et helt indlæg omkring det, som kan læses lige her: Color Run 2017. Det var en fest, og helt sikkert noget jeg skal deltage i igen næste år.

elle-style-awards
Jeg tog min mor og min søster med ind og se ELLE Style Awards, som foregik i DR Koncerthuset. En masse mode-priser skulle overrækkes til helt særlige mode-mennesker. Og Oh Land gav noget af den smukkeste optræden, hvor hun blev hejst op på en måne, med hendes lange lange kjole. Wow.

elle-boho-food-truck
Jeg blev nødt til at tage dette billede lige efter Elle Style Awards. Efter showet kunne man nemlig få falafel, wraps osv, fra den mest bohemeagtige food truck. Jeg er vild med lysene og drømmefangeren de har hængt op. Og generelt bare den bohemede stil.

summer
Jeg nåede lige at få et dejligt sommer billede, inden det i dag er blevet lidt for blæsende. Dette var en af de varmere sommerdage, og så er der intet bedre end en god bog, og lidt vandmelon. Hmmm.

fint-outfit
Lidt et hygge-billede, hvor jeg åbenbart lige fik lyst til at tage et billede, hehe. Kjolen er fra Boohoo, og skoene er fra Sofie Schnoor.

3-e
Tænk engang, at det er 2 år siden jeg blev student, og kørte rundt i studentervogn. Jeg synes næsten ikke det er til at tro, og jeg føler lidt at det er 10 år siden. Haha. Amen, jeg savner det så meget. Gymnasietiden er helt sikkert en af mine bedste tider, og jeg savner det faktisk rimeligt meget. Mest det sociale, og ikke så meget lektier og afleveringer. Læs også Studentergaver (interiør) og Studenterkjoler + jumpsuits

kat
Det her billede gør mig simpelthen så glad i låget. Om cirka 12 dage, får vi ham her hjem i lejligheden, og jeg glæder mig sindssygt. I morgen skal vi ud og kigge på en pige, da vi skal have 2 katte i hjemmet. Det bliver så hyggeligt, og jeg kan ikke vente med at putte med dem.

sommer-med-blomster
Sommerlige blomster, som jeg tog et billede af på Mors dag. Jeg synes at disse blomster er ret fine, jeg ved dog ikke hvad de kaldes. Men flotte er de. Har I lavet noget spændende i denne uge? Eller sidste uge?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Åh, er vild med dette indlæg 😀 Er “How to be a Parisian” god? Hvor er kjolen, på det første billede fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   How to be a Parisian, er en bog jeg godt kan anbefale. Den er virkelig god! – Og kjolen er fra Boohoo.com 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mad og kaffe er bare det bedste!
  Og nåååårh, hvor er katten bare sød.
  Jeg kan godt forstå at du glæder dig til at få ham hjem <3

  Kh Malue

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Enig med det med Mad og Kaffe! Jeg er der ALT for tit 😅 Kan ikke vente <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det bare en nuser lille kat! Jeg ville noglegange ønske at jeg var mere et kattemenneske end jeg er så jeg også kunne have sådan en nuttet lille pelsklump at putte med 😂❤ ..
  Og skønne billeder – dejlige sommerfarver – masser af hygge! Tak fordi du deler det :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Din besked gjorde mig lige ret så glad. Tak fordi du læser med!
   God sommer til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERGAVER (INTERIØR)