Look Fantastic Beauty Box September 2017 Review⎪The Birthday Edition

Hvisk X Maria Kragmann

maria-kragmann-smykkekollektionAmen, jeg er helt sikker på at I også kender den fantastiske blogger Maria Kragmann. Hvis ikke går I glip af noget. Hun er SÅ pæn, og jeg er især vild med hendes billeder. Nåmen, hun har altså lige udgivet sin egen smykke-kollektion i samarbejde med Hvisk. SÅ SEJT! Det er også en af mine store drømme, så hun er helt sikkert en man godt kan se op til. Jeg er ellevild med øreringene hun har designet, og især de runde af slagsen. Hun er sej!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look Fantastic Beauty Box September 2017 Review⎪The Birthday Edition