Sephora åbner i Magasin Lyngby

“hvordan får du så stærke og lange negle?”

model-clicks-neglelak-essie… er et spørgsmål jeg får rigtigt tit. Og først vil jeg lige sige, at jeg ikke gør noget fancy, eller specielt. Jeg tror måske at mine negle vokser hurtigt af natur, hvilket jeg er ret glad for. Jeg kan nemlig godt lide at have lange negle.

Jeg bruger dog denne “grow stronger” neglelak fra Essie, som jeg synes er mægtig god. Den sørger for at mine negle er beskyttet og føles stærkere. Samtidig reducerer den også at mine negle flækker. I kan købe den HER.

Læs også: My ultimate nail guide

p1010120Jeg bruger rigtigt meget base coat og top coat, hvilket er gennemsigtige neglelakker du lægger før og efter din egentlige neglelak, som du vil påføre. Dette er for at mine egne negle ikke går i stykker eller bliver misfarvet af neglelakken. Der bruger jeg fx ‘gel setter’ fra Essie, og Superstay 7 days fra Maybelline i farven 25. Begge er super gode til neglene og giver en rigtig flot glans.

Gør I noget for at holde jeres negle flotte?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

 • Jeg har slev haft gode, rigtige gode erfaringer med Hermômes produkter. Dem kan jeg varmt anbefale.

  God lørdag og det er nogle smukke negle du har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Årh okay, dem vil jeg da lige tage et kik på. Tak for tip❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora åbner i Magasin Lyngby