Yves rocher⎪Indhold af julekalender 2018

Hyggetøj til den kolde tid

Reklame // Produkterne er modtaget i gave

Nu er jeg til tasterne igen, og det er så dejligt. Jeg har ikke fået blogget nær så meget her i december måned, som jeg gerne ville. Den største grund har nok været, at jeg har levet i dette velour hyggesæt, som simpelthen er så lækkert og dejligt at have på. Jeg nænner ikke at smide det til vask. Sættet er fra Hunkemöller og købes enkeltvis. Bukserne kan købes her, mens blusen kan købes her, begge dele til 230 kr. Både trøjen og bukserne har en glitterstribe på siden, hvilket jeg synes er en sød lille detalje. Jeg fandt ud af efterfølgende at der også er et par matchende shorts og en camitop (det bliver jeg også nødt til at eje!). Er det ikke fint?

Derudover modtog jeg også den smukkeste sorte kimono, som jeg faktisk har kigget på længe. Den er fra Doutzen kollektionen og er i det fineste blondestof. Jeg har en fornemmelse af at det er et must-have i ens garderobe, har jeg ret? Fra samme kollektion fik jeg også en fin bralette, der har de fineste detaljer. Og den er ovenikøbet sat ned fra 240 kr. til 175 kr!

Men som sagt har jeg nærmest hele december ligget på sofaen og set Netflix. Primært julefilm og lidt serier. Det er jo kun december én gang om året. Min yndlings julefilm er helt klart ELF – den er for grineren! Hvad er jeres yndlings julefilm?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves rocher⎪Indhold af julekalender 2018