LIEBSTER BLOG AWARD

I DREAM TO WEAR

1. Nelly Dress HER2. Paul Hewitt Bracelet HER3. Clarins Lipstick HER4. Nelly Sandal HER

tøjjjjj nelly

Jeg drømmer om sol og sommer lige nu. De sidste par dage, har bare været så fantastisk, men alligevel en smule koldt til bare ben, synes jeg. Jeg glæder mig helt vildt til det bliver lidt varmere, så man rigtig kan føle sommeren, og gå i kjole, playsuits og små sko. Denne kjole fra Nelly, er jeg ret vild med, sammen med skoene. Så sødt.


ENGLISH: I’m dreaming about sun and summer right now. The last couple of days, has just been so summer-ish and warm, but still a bit cold for bare legs, I think. I’m really looking forward to the weather gets a little warmer, so you really can feel the summer vibes, and put on dresses, playsuits and summer shoes. This dress is from Nelly, and I really like it, with the shoes. Really cute.

Skriv en kommentar

  • BY KATRINENAVNE

    Hej Simone,
    Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIEBSTER BLOG AWARD