LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX SEPTEMBER 2016 REVIEW | HAPPY #LFBDAY

I GOT A CUTE GIFT FROM A GIRL ON INSTAGRAM

pretty iphone coverssuper cute coversclose up coversForleden dag var jeg så heldig at modtage disse skønne og smukke iPhone covers, fra en sød pige som skrev til mig på Instagram, @lepetitdaisy. Jeg er helt vild med dem begge to, og ved ikke hvilken jeg bedst kan lide. Hvis man kender mig godt, ved man at jeg elsker iPhone covers som disse. Bare spørg mine venner 😉

Læs også: Cute iPhone covers fra SkinnyDip London

Jeg elsker alt pænt og cute. Jeg kan aldrig blive for stor til hello kitty, da jeg synes det er mega sødt. Coveret med slik og is på, er også lige mig. De er bare så søde begge to, og jeg er så glad for dem. TUSINDE TAK Yasmin! Hvis I vil tjekke hendes insta profil ud, hedder den: @lepetitdaisy, hvor hun laver en masse fine covers. I kan også finde hendes etsy shop HER.

Lige et lille hurtigt tip fra mig.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I was so lucky the other day to receive these wonderful and beautiful iPhone covers, from a sweet girl who wrote me a DM on Instagram, @lepetitdaisy. I absolutely love both, and do not know which one I like the most. If you know me well, you know that I love these types of iPhone covers. Just ask my friends 😉

Read also: Cute iPhone covers from SkinnyDip London

I love everything sweet and cute. You can never be too old for hello kitty, I really like it and think it’s so cute. And I do also love the cover with sweets and ice cream. That is so funny. They’re just really nice both of them. THANK YOU SO MUCH, Yasmin! If you would like to check out her Instagram (I think you should) it is: @lepetitdaisy, she makes a lot of different covers. Also checkout her etsy shop HERE.

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX SEPTEMBER 2016 REVIEW | HAPPY #LFBDAY