Richmond & Finch FW18

Icona Pop x Gina Tricot

1/her 2/her 3/her 4/her 5/her 6/her 7/her

Så er det tid til party med denne nye (lækre) kollektion, som elektropopduen Icona Pop har udgivet i samarbejde med Gina Tricot. Jeg synes den er for fed. Som det nok tydeligt kan ses er inspirationen disco, glitter, 80’er-vibes og power. Jeg er vild med disco-temaet, og kom altså til at skrive stiletterne (nr. 7) på min ønskeliste – dem er jeg helt forelsket i. Hvad synes I? #bloggersdelightplus

Læs også: Forårets store trend: Leopard print (og gerne masser af det)

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Richmond & Finch FW18