15 ting at lave denne sommer

I’m in Amsterdam

Jeg er ankommet til vors flotte, flotte hotel her i Amsterdam. Det er aften nu, så vi har været her i et par timer, og her er dejligt. Vi har bare gået og nydt dagen og den smukke by, da vi har været en smule trætte, men i morgen har vi nogle planer for hvad der skal ske. Jeg tænker at lave en Amsterdam guide, når jeg på et tidspunkt kommer hjem. Kunne det været noget? Her får I lige nogle billeder fra hotellet, vi bor på Pulitzer Hotel.

 Kanalerne er noget af det mest charmerende ved Amsterdam, og der er en hulens masse cykler!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

 • Amsterdam er sådan en skøn by! Vil så gerne tilbage engang ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Har det på samme måde – vil også gerne tilbage! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En Amsterdam guid lyder virkelig godt! åhh har altid gerne ville til Amsterdam, så den ville jeg i den grad se! 🙂 Håber du har/haft en magisk tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ej hvor dejligt! Amsterdam er virkelig en hyggelig by, og guiden er oppe på bloggen nu! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal til Amsterdam om 14 dage og jeg glæder mig helt vildt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ja, du skal virkelig glæde dig, så håber vi bare det gode vejr holder☀️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis ikke det var fordi, jeg allerede har min egen lejlighed her i Amsterdam, så ville Pulitzer uden tvivl være mit første valg, hvis jeg skulle besøge Amsterdam. Det er simpelthen så smukt et hotel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Ej hvor dejligt! Hvis jeg en dag skulle flytte, ville Amsterdam helt sikkert også være et af mine valg! Og Pulitzer er SÅ skønt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 ting at lave denne sommer