Mine største ønsker i 2018

In case you missed it

pexels-photo-54283I tilfælde af at I har overset nogle af mine indlæg den seneste tid, kommer her en opsamling med mine favoritter fra de sidste 2-3 måneder. Kig med!

Jeg håber I har det fedt og nyder dagen!

screen-shot-2018-03-23-at-00-33-204 basic items som er nødvendigt i din forårs-garderobe!

img_4963Det fedeste event jeg har været til længe. Og så med NYX Professional Makeup! Med lyserød (vegansk) sushi og gode drinks!

nyx-mochiSe den smækre-lækre goodiebag fra eventet! Har lavet et review af deres nye kollektion.

mugJeg nyder SÅ meget at lave indlæg som dette. Hop ind og tjek det ud. Det er lidt weekend-læsning, hvis du nu har lyst til at foretage dig noget hyggeligt i weekenden (eller alle ugens andre dage) – Så er du velkommen!

iphone-coversLækreste sommer-agtige telefon covers jeg har lige pt. De giver mig forårs- og sommer-fornemmelser! Og der er en kode inde på indlægget. Husk at brug den!

sitting-with-coffe-on-floorHvem har ikke nogle lidt spøjse eller pinlige guilty pleasures? Mine er online nu, og jeg vil rigtig gerne høre dine så jeg ikke er alene om det.

books-im-reading4 bøger som jeg meget snart skal læse. Jeg har kun hørt gode ting om dem, og de er lige mig!

imageedit_68_3688956089Mit soveværelse er simpelthen blevet lavet om til en stue. Og jeg er så glad for resultatet. Se blandt andet de nye plakater jeg har fået op, er de ikke fine?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine største ønsker i 2018