ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK!

IN MY MAKEUP BAG

makeup bag essentialsmakeup

I dag vil jeg rigtig gerne dele en lille ting med jer, nemlig hvad der gemmer sig i min søde lille makeup-taske. Jeg, især er helt vild med at læse hvad andre har I deres, da man kan få noget inspiration, synes jeg. Nogle gange mangler jeg for eksempel en læbestift, eller øjenskygge, og researcher derfor hele nettet igennem, for at se hvad andre bloggere, eller youtubere kan anbefale. Forresten er min makeup-taske fra Forever21.


ENGLISH: Today I am sharing a little something for your girls, to be exactly a ‘what’s in my makeup bag’ post. I absolutely love to read what other girls have in their makeup-bag, to get some inspiration, for what to buy next. Sometimes I need a lipstick or a eyeshadow, and am researching the entire network through, to see what other bloggers and youtubers can recommend. I love that. By the way, my makeup-bag is from Forever21. makeup yaaass

Dior Addict Lip Glow: Denne lip glow er et must-have fra Dior. Den giver fugt til læberne + den bringer din naturlige læbe farve frem. What, tænker du sikkert? Men ja, det tænkte jeg også først, og ja det virker altså. Den er altid med mig, hvor end jeg går hen. HER

This lip glow is a musthave from Dior. It enhances the lips + brings out the natural colour of your lips, so cool. What, is probably what you are thinking? But yeah, I did too, when I heard that. It is so nice, I bring it every where I go. HERE

Dior Addict Lip Maximizer: En virkelig nice og god læbepomade, hvis du godt kunne tænke dig nogle Kylie Jenner lips.. Okay, dog ikke. Men du påfører den, og så er den med til at give dine læber lidt ekstra fylde og giver dine læber mere volume. Så sejt. HER

A really nice and good lip product if you want some Kylie Jenner lips.. Okay, maybe not. But you put it on, and it will give your lips some extra volume. So cool. HERE

Sephora Long Lasting Eyeliner: Min yndlings eyeliner, at the moment, fra Sephora. Den er ret god, fordi dens børste ikke er særlig tyk, hvilket jeg bedst kan lide. Da jeg helst vil have en tynd streg. HER

My favourite eyeliner, at the moment, from Sephora. It is pretty good, because the brush is not very thick, which I like best. Because I want that thin line. HERE

Maybelline Khol Liner: Virkelig pigmenteret eyeliner, som er meget nice! Jeg køber dem altid i sort, da jeg kun går med sort eye liner. HER

A really pigmented eyeliner, which I really like. I only buy them in black, because that is just what I like. HERE

Givenchy Effect Extension Mascara: Årh, I bliver simpelthen nødt til at prøve denne fantastiske mascara fra Givenchy. Jeg prøvede den første gang i London, for omkring 5 år siden. Og holder stadig ved. Den har en rund lille dut, som er mascara børsten. Hvilket gør det så meget nemmere at påføre. Den giver dine vipper en form for extension look, alså gør dine vipper meget længere. HER

Arh, you guys need to try this amazing mascara from Givenchy. I tried it for the first time when I was in London, about 5 years ago. And it still gives me life. It has a round small dut applicator. Which makes it so much more easy to apply. It gives your lashes a form of extension look. Love it. HERE makeup bag yes

Benefit Fakeup Hydrating Under Eye Concealer: En concealer jeg køber igen og igen og igen. Simpelthen fordi den er perfekt til min hud, og så dækker den bare rigtig godt, synes jeg. Jeg har en ret lys hud, så jeg køber altid concealeren i farven ’01 – light’. HER

A concealer I buy again and again and again. Simply because it is perfect for my skin and cover it just really good. I have a pretty light skin, so I always buy it in the shade ’01 – light’. HERE

Nail file & eyelash brush: Jeg synes det er super rart at have en neglefil, og vippebørste i tasken. Jeg hader når man er på farten og pludselig knækker en negl. Det er jo ikke særligt rart med en skarp halv negl. Så wupti, fikser jeg det lige hurtigt. Det samme med vippe børsten. Altid rart at have med på sig.

I really like having a nail file, and eyelash brush in my bag. Because I hate when I am on the go, and suddenly break a nail. It’s not very nice with a sharp halv broken nail. So wupti, fix it quick. The same with the brush. Always nice to have around you.

NYX Matte Lip Cream: I kender nok godt NYX, og jeg er faldet pladask for denne matte lip cream, i farven ‘Stockholm’. Jeg elsker det matte look, man får. Og så er den bare så rar at have på læberne. Jeg tror næsten jeg har alle deres farver. Jeg er afhængig af dem. HER

You probably do know about NYX, and I have fallen in love with this matte lip cream, in the colour ‘Stockholm’. I love that matte look you get. And it is just very nice to have on the lips. I almost think I have all the colours. I am obsessed. HEREheart blushtoo faced

Too Faced Sweetheart Blush: Min yndlings blush, jeg bruger hver eneste dag. Og jeg forstår virkelig ikke hvordan den holder så godt, når jeg som sagt har fat i den hver dag. Den ser jo helt ny ud, næsten 😉 Jeg har den i farven ‘Candy Glow’. HER

My all time favourite blush, I use every single dag. And I don’t get how it looks so unused. Because I do use it everyday. It does look brand new, almost 😉 I have it in the shade ‘Candy Glow’. HERE

Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette: Jordfarver & chokoladefarver, er lige mig. Især når det gælder øjenskygge til øjnene. Så denne palet er lige noget for mig. Så flot. HER

  Earthy tones & chocolate colours is just something for me. Especially when it comes to eyeshadow colours. This palette is just made for me. So beautiful. HERE

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK!