Konkurrence: Vind Vivag intimplejeprodukter

In the streets of Amsterdam

Nu er det snart en uge siden, at jeg er kommet hjem fra Amsterdam, og disse billeder blev skudt på de 9 gader. Jeg savner det simpelthen så meget, og drømmer mig tilbage. Hver dag gik vi omkring 14.000-24.000 skridt, på grund af vi havde nogle ting vi gerne ville se og prøve. Så om aftenen orkede vi ikke rigtigt så meget, fordi fødderne gjorde så ondt.

Lige nu sidder jeg på mit værelse og skriver dette indlæg. Og har ingen planer de næste par dage. Hvis I har ønsker til særlige indlæg, vil jeg meget gerne høre jeres forslag. Min plan er at få lavet mange indlæg til bloggen, nu hvor jeg har tid. Tager imod alt med kyshånd. Håber I har en dejlig aften!

Fik I læst min Amsterdam travel guide?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind Vivag intimplejeprodukter