Snake out

Inspiration til årets pakkekalender

Reklame for Coolstuff // Produkterne er modtaget i gave

Nu er vi allerede gået ind i november, og der er ikke lang tid til at vi snart rammer december – og det går altså stærkt! En pakkekalender er noget af det mest hyggelige ved måneden. Der er noget hyggeligt og julet ved at åbne en pakke hver dag, eller hver tredje dag. Man kan købe de færdige pakkekalendere, eller man kan købe hver og en ting selv, og gøre den mere personlig på den måde. Det er den sidste mulighed jeg vil snakke om i dag.

Det tager tid og kreativitet at finde på hvad man vil give i pakker i en pakkekalender. Det er dog også det mest personlige fordi at personen har brugt tid på at finde de rette produkter. Jeg har modtaget et par forskellige ting fra Coolstuff, som jeg selv mener kunne være en god kandidat til en pakkegave. Objektivkruset er én af tingene, som jeg synes er helt perfekt. Det er både sjovt og praktisk. Kruset ligner et objektiv (fra et kamera), og man kan bruge linsehætten som en kagetallerken. Smart, ikke? Den kan fåes her. Coolstuff har en masse andre sjove og (meget) brugbare produkter her, som kan bruges til pakkekalendergaver.

Hvem elsker ikke popcorn? Lidt sødt og saltet til ganen er et must i julemåneden, og den perfekte gave. Jeg valgte karamelpopcorn med smag af kirsebær, jordbær og cola. Lidt mærkeligt, men til gengæld sjovt at prøve! De kan fåes her.

Jeg har linket til et par ud af deres mange produkter, som altid vil være en god pakkekalendergave, men I kan se hele deres udvalg her. Og tjek også gerne deres julegaveidéer ud, nu hvor du er i gang! Se det her. Har du købt pakkegaver, eller er du i gang? #Bloggersdelightplus

 

1/ Bamse 2/ Bryg dit eget øl-sæt 3/ Candyfloss maskine 4/ Fedtstensterninger 5/ Bambus skærebræt 6/ Cookie krus 7/ Yogurt kop 8/ Jelly Beans 9/ Regnbeskyttelse til håndtaske 10/ Lama powerbank

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snake out