TREND: CLEAR GLASSES

INSPIRATION TIL INDRETNING

room-inspi
Foto: HER
craft-space
Foto: HER
inspo-vaerelse
Foto: HER
closet
Foto: HER
lights
Foto: HER
cute-bedroom
Foto: HER
picture-bedroom
Foto: HER
hyggekrog
Foto: HER

Jeg bruger gerne en eller to timer hver aften på Pinterest. Vi er netop lige flyttet, så jeg mangler en del inspiration til hvordan mit værelse skal indrettes. Jeg hygger mig med, at indrette og nusse om mit værelse, da jeg elsker at have det hyggeligt, især med en masse lyskæder. Lyskæder er nok noget af det som kendetegner mig allermest, hihi. Jeg tænkte derfor også at jeg ville give Jer lidt nydelig inspiration, med nogle af de pins, jeg ha reblogget på Pinterest. Jeg bliver helt fascineret over alle disse hyggelige billeder, og får helt lyst til, at bestille alt hjem fra billederne.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I like to use one or two hours every night on Pinterest. We have just moved, so I need som inspiration on how my room should be decorated. I like to be inspired and have fun with decorating. I especially love fairy lights. Fairy lights is probably what characterizes me most. I thought I would give you guys a little inspiration, with some pins I have reblogged on Pinterest. I am completely fascinated by all these cute pictures, and want to make my room that.   

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREND: CLEAR GLASSES