Sweater favorites for your wardrobe

Inspirerende podcasts

For cirka én måned siden, var jeg så uheldig at få en hjernerystelse, hvilket har givet mig en ond hovedpine hver evig eneste dag. Desuden fik jeg også at vide, at jeg skulle holde mig fra alt med skærme (iPhone, tv, computer osv) – men én gang i mellem er der altså en smutter.

Jeg har fundet min vej frem til Podcast appen, hvor jeg er blevet ret så  hooked på alle de spændende podcasts og historier der er. Det er aldrig rigtigt noget jeg har gjort mig i før. Men nu hvor jeg skal prøve at holde mig lidt væk fra alt elektronik, tænkte jeg det ville være en smart måde at blive underholdt på. Det er faktisk super underholdende, spændende og rigtigt fedt at høre podcast, og jeg vil liste nogle af dem jeg hører op nedenunder. Skriv endelig i kommentarfeltet hvis I kan anbefale nogle.podcastStyle your mind
En podcast til piger, som ønsker at styrke sig selv, holde styr på deres tanker og bygge et smukt liv. En masse stærke samtaler, og så er hun bare hamrende inspirerende at høre på. Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere til hende!

Fries before guys
Styres af 2 seje veninder, Josephine og Nanna. Samtaler som giver et godt indblik i hvordan det er at være ung kvinde  i 20’erne. Hver uge reflekterer de over noget nyt. Over et nyt tema, noget man ikke snakker om. Regler og normer. De snakker om ting som; sabbatår, livet, image osv. Den kan anbefales!

podcastsBrunch med Carla Mickelborg
En podcast som inspirerer mig en del. I hvert afsnit tager Carla på Mash og spiser brunch med hendes gæst, som gerne vil have lidt hjælp med et vigtigt dilemma. Imens de spiser brunch, hjælper Carla med at give en masse gode råd og hendes egne erfaringer. Det er en meget chilleren podcast, da den er meget stille og roligt, hvilket jeg synes er så hyggeligt. Jeg er fan af Carla!

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater favorites for your wardrobe