Fredagsslik

Instagram lately

Type @simonekronborg, og I har fundet mig.lately-on-instagram-ha1. Prøver lige på at vise min sejeste nye jumper med teksten “thank you” oppe ved halsen. Men det sødeste ved dette billede er nu nok min lille mis der ligger og sover på sengen, hvis I kan få øje på ham. Han blender jo helt ind i det hvide sengetøj ha.

2. Et rigtigt insta-billede, som passer ind i mit feed. Mine Beyoncé mini parfumer samt min puffy nøglering, og et par vipper. Smukt, altså.

3. Min månedlige boks fra Look Fantastic (sidste måned), som selvfølgelig også skulle en tur på instagram, og bloggen. Indlægget kan I læse lige HER.

4. Jeg købte disse 3 lækre Essie neglelakker, og jeg er ret vild med farverne, især den i midten. Og så tjek lige stigen i baggrunden med lys på. Ser det ikke bare cool ud?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsslik