GALLA KJOLER 2.G

JEANS ER ET MUST

Hej piger, jeg håber at Jeres lørdag bliver god. Jeg har længe gået og ville finde et par flotte, men samtidig behagelige jeans. Og noget af det jeg er bedst til er, at være kræsen når jeg skal finde jeans, og i det hele taget bare nye bukser. Derfor er jeg begyndt altid, at købe bukser fra den samme butik, fordi jeg ved de passer. Men her de sidste par dage, har jeg fundet nogle jeans fra Froelundwebshop, som I kan tjekke ud lige her Jeans fra Pulz Jeans, og har gået og overvejet om jeg skulle bestille et par, eller to. Da de ser rare ud. Noget af det jeg mangler allermest i min garderobe er nemlig bukser, og jeans. Jeg havde kigget på nedenstående to par. Hvad synes I? De blå jeans (nr. 1), ligner noget som jeg plejer at købe, mens nr. 2 par jeans, ikke er et par jeg ejer. Men tænkte det kunne være nice med en forandring og noget anderledes en gang imellem. Så man ikke hele tiden bliver set i det samme. I er meget velkomne til at fortælle mig hvad I tænker om disse jeans. Jeg er ved at flytte, og har derfor smidt en masse af mit tøj ud, og har derfor plads til en masse nyt. Det burde man gøre en gang om måneden. Altså rydde op i sit tøj. Men i hvert fald ville jeg lige dele dette med Jer, links til bukserne er nedenunder.

HER, og HER

pulz-jeans

Indlægget er lavet i samarbejde med Froelundwebshop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA KJOLER 2.G