Ganni drømme

Jeans I need

1/Polka mom jeans 2/ Light jeans 3/ Boyfriend jeans  4/ Rip mom jeans 5/ Leopard jeans

Den her research på jeans var for mig rimelig vigtig, eftersom jeg kun ejer 1 par jeans. Jeg lyver ikke, jeg har kun ét par jeans i min garderobe, som er fra Topshop, og jeg købte dem for over 1 år siden. Så hvis jeg havde pengene havde jeg købt alle 5 jeans som jeg har fundet. Jeg skal i hvert fald snart få købt mig ét eller to par mere! Jeg er ret forelsket i jeansene der er sort på den ene halvdel og leopard på den anden. Det er lidt specielt og ser cool ud.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni drømme