TING JEG GLÆDER MIG TIL I 2017

JEG GIVER EN LILLE UNDSKYLDNING + EN UPDATE

img_8577

Jeg undskylder virkelig mange gange for den super ringe blogging, der har været fra min side af, de sidste par mange dage. Der er bare sket en masse ting, som gør, at jeg blandt andet ikke har haft tid til at sætte mig ned og skrive et par indlæg. I denne uge har jeg ferie, så jeg burde have rig mulighed for at udgive en masse indlæg, juhuuuu.

En af de undskyldninger jeg kommer med, hvorfor jeg ikke har haft tid til bloggen er, at jeg er startet på uddannelse. Jeg startede i slutningen af januar måned. Jeg møder kl. 08.10, og har fri kl. 14.15 eller 15:25 hver dag. Og når jeg kommer hjem, skal jeg jo lave lektier. Det tager lidt mere af min tid, end jeg lige havde regnet med. Derfor har jeg ikke kunnet finde tid til blogging. Men det ændrer jeg på nu. Jeg kan nemlig ret godt lide at blogge, og dele mine tips og viden ud til Jer. Det glæder mig.

En anden undskyldning er, at vi er ved at flytte. Så lige nu står vi i et kæmpe flytterod. Vi er lige nu igang med at flytte vores ting ind i vores nye lejlighed (den ligger lige ved siden af en McDonald’s, hvilket måske ikke er særligt smart, haha). Jeg har allerede været der mange gange. Næsten stamkunde. Ups. Det bedste ved lejligheden er klart, at der er gulvvarme! Jeg har altid iskolde fødder, så det er lige noget for mig. Yay.

Lige nu, er jeg også i gang med at få indgået et samarbejde, så der i fremtiden forhåbentlig vil komme massere af lækre indlæg. Så hold øje med bloggen. Det bliver godt. Vi blogges ved senere.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG GLÆDER MIG TIL I 2017