My favorite challenges

Jeg må bare eje de her par sko

fur-shoes

2 par pelsede sko. De første par (øverste billede) er nogle ret mærkelige, men samtidig sjove og søde sko, jeg sagtens ville have lyst til at gå rundt i. De hedder ‘Hafnium loafers’, og kan fåes HER. De koster 1.200 kr, så det bliver når jeg lige har fået råd. Jeg kunne dog godt tænke mig dem med det lyserøde pels. Jeg har set rigtigt mange bloggere med dem. Hvilket jeg virkelig godt kan forstå. De er nemlig rigtigt fede.

De andre par er lidt mere nede på jorden, og ser helt vildt behagelige ud at gå i. Dem kan I finde lige HER, og koster 1.100, altså 100 kroner mindre end de andre. Dem skal jeg 100p også købe på et tidspunkt, selvom jeg godt ved at sommeren er ovre nu. Men man kan selvfølgelig også sagtens gå med dem indenfor. Hvilket par kan I bedst lide?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite challenges