Red dress love

Jeg sælger ud af mit tøj⎪Zadaa app

zadaa-appJeg sælger ud af mit tøj. Jeg har alt for meget tøj, så jeg bliver nødt til at komme af med en del af det. Der er nemlig ikke rigtigt plads i mit skab mere. Så jeg tænkte, at nu var det på tide. Selvom jeg faktisk for kun 3 måneder siden kom af med halvdelen af mit tøj. Og nu er det altså fyldt op igen, haha. Jeg faldt derfor over denne app (Sandra Willer snakkede om den), og tænkte at det er en smart og hurtig måde, at få solgt tøjet på. Indtil videre har jeg vidst lagt 11 items op til salg, men løbende vil jeg lægge mere op. Jeg har allerede fået solgt min første item. Så det er jo bare fedt. Kom ind og find mig, og se om der er noget du kan bruge. Btw, er dette indlæg ikke sponsoreret, jeg kommer blot med min ærlige mening. Vi blogges ved!

zadaa-app-2

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red dress love