The beauty blogger tag

Jeg søger en elevplads som eventkoordinator

collage-af-migKære læsere, jeg er lige nu i gang med en søgning. I januar tog jeg et EUD grundforløb brancherettet mod eventkoordinator på NEXT i Høje Taastrup. Det er jeg blevet færdig med, og har lige siden prøvet at lede efter en elevplads. Primært har jeg prøvet at søge hos PR-bureauer, da jeg tænker at det vil være mest oplagt mht. min blog, og da det er det jeg nok allermest har lyst til. Noget med tøj og skønhed. Men lige nu er alle døre åbne. Og man kommer altså længst med sit netværk! Det er nemlig ekstremt svært at finde en elevplads. Hvis du sidder og kender et sted, eller kender nogen der kender nogen som søger en elev, så hit me up! Du er velkommen til at smide en kommentar her, eller sende mig en mail på: simonekronborg@yahoo.dk. Jeg sidder klar med en ansøgning og mit CV! Onsdagskrammer til jer

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

 • Ea

  Det lyder spændende! Held og lykke med det, jeg håber du finder drømmepladsen snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Mange tak, det håber jeg sørme også! ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor lyder det spændende! Jeg håber virkelig at du finder en plads, men selvfølgelig gør du da det <3 Jeg hepper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med at finde en elevplads❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The beauty blogger tag