LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX FEBRUARY 2017 REVIEW⎪THE RUNWAY EDITION

JEG VAR TIL EVENTMESSE I DAG

I dag var jeg til eventmesse I Bella Centret, hvor der var en masse stande, aktiviteter og konkurrencer. Jeg er jo selv ved at studere til eventkoordinator, derfor var det oplagt for mig, at tage til denne messe. Det var super hyggeligt, og rigtig interessant. Jeg fik en masse smagsprøver på kage, drikkelse, osv. Her er en masse stemningsbilleder, de er fra min Snapchat @simonekronborg, derfor er billede kvaliteten ikke særligt god. Anyways, jeg håber I har haft en ligeså hyggelig dag, som jeg har haft!

eventmessecocktail-pa%cc%8a-en-onsdagEn cocktail fra Cocktail Kursus. Normalt drikker jeg aldrig cocktails eller noget i den stil, men den her var rigtig god faktisk. Og så ser det bare flot ud!

kage-fra-kagekompanigetiskaffe-fra-kaffebarJeg fik en iskaffe stukket i hånden. Min mor køber hele tiden denne slags, og jeg fik den i en af standene, så selvfølgelig skulle jeg prøve den. Jeg er nemlig blevet helt vild med iskaffe her på det seneste. Jeg er ikke så vild med kaffe i det hele taget, men det kommer stille og roligt. Man skal jo starte et sted, ikke? Haha

agnes-cupcakeschokolade-jeg-vandt-i-bingoVi spillede også bingo ved en af standende. 2 gange endda. 1. gang vandt jeg ingenting. Men 2. gang er åbenbart lykkens gang for mig. Haha, jeg vandt nemlig dette sætte chokolade som I ser på billedet ovenover. De gode chokolader. Lakrids med chokolade nemlig, jeg er helt vild med denne slags. Luksus, siger jeg bare!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX FEBRUARY 2017 REVIEW⎪THE RUNWAY EDITION