LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX DECEMBER 2016 REVIEW⎪#LFXMAS

JULEHYGGE MED PIGERNE

kagehus-m-maria-og-hajal

I dag har været en super dejlig dag for mig. Jeg vågnede i morges kl. 06.30 på grund af jeg skulle på arbejde kl 8.00 (jeg passer to drenge). Jeg havde tidligt fri, nemlig kl. 12.30. Blev hentet af min veninde, da vi skulle ind og vokses. Jeg fik vokset mine ben, noget jeg aldrig har prøvet før. Og jeg kan godt fortælle jer det gjorde ondt, haha. Men det er nu dejligt med nogle helt glatte ben! Derefter skulle vi julehygge med en veninde, som vi tog hjem til. Og som I kan se på billedet, fik vi bygget et rigtig flot kagehus, med slik som dekoration og en sikkert alt for tynd glasur, som skulle holde stykkerne sammen. Det gik ikke helt som forventet, men det var nu meget sjovt og hyggeligt. Det er altid hyggeligt sammen med sådan nogle gode veninder. Vi fik set en julefilm + SKAM (jeg er obsessed med den serie, og elsker simpelthen det norske) + vi spiste sushi sammen. ALT for hygge. Sådan nogle dage skulle man have mange flere af. Så ja, jeg har næsten ikke været hjemme i dag, og er nu meget træt. Det er jo jul i morgen allerede, så jeg går nok snart i seng, så jeg kan være frisk til i morgen. Jeg føler slet ikke det har været december. Men jeg håber I alle får en dejlig jul!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX DECEMBER 2016 REVIEW⎪#LFXMAS