14 vidunderlige accessories

Just some selfies

Her får I lige et par selfies på denne regnfulde torsdag eftermiddag. Det er så koldt, så jeg har lige været på McDonald’s og sidder nu under min dyne og ser programmet ‘Familien Wahlgren’ som er en svensk serie, med bloggeren Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso og deres mor (som vidst er kendt i Sverige) – og resten af deres familie. Min mor og jeg er blevet rimeligt hooked på den serie, og har slugt den ene sæson efter den anden. Programmet ligner rigtig meget ‘Familien fra Bryggen’, da man følger denne her familie, og det er så underholdende. Jeg blev anbefalet serien af Signe skov på Instagram – og kan KUN anbefale den videre! Men jeg håber I har en skøn torsdag.

Læs også: Min nyeste håndtaske (perfekt størrelse)

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 vidunderlige accessories