STRAWBERRIES WITH NUTELLA

KHAKI SUMMER COAT

Khaki jacket HERE, T-shirt HERE, Marc Jacobs bag HERE, Jeans: Topshop, Shoes: Zara, RayBan sunglasses HERE

outfit

I dag har været en ret hyggelig dag, for mit vedkommende. Jeg startede min dag med at tage i skole, og lave et projekt med min gruppe. Da jeg kom hjem omkring kl. 15, skulle min mor, søster og jeg med det samme ind til København. Vi skulle nemlig ind og se et modeshow i Illum Rooftop. Det var super spændende, jeg har aldrig set et rigtigt modeshow før. Hvis I er heldige, ligger jeg billeder op på bloggen i morgen. Krydser fingre for, at jeg fik nogle okay billeder. Lyset var nemlig ikke særligt godt der hvor jeg sad. Men der var sindssygt mange mennesker. Og tøjet modellerne bar, var virkelig noget lækkert tøj. Rigtig flot! Bagefter tog vi op på Illum Rooftop, og spiste pizza på Rossopomodoro, med en DJ i baggrunden. Og lige nu sidder vi og hygger med X Factor herhjemme i stuen. Min favorit er helt klart Chili, hun har en smadderflot stemme!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: Today has been a very nice day. I startet my day at school making a project with my group. My sister, mom and I should hurry into Copenhagen when I got home. We were going to watch a fashion show in Illum Rooftop. It was super exciting, I have never seen a real fashion show before. I will try to put some pictures on the blog tomorrow, if you’re lucky. I really hope that I got some okay pictures. Fingers crossed. The clothes the models wore was really pretty. Afterwards we went up to Illum Rooftop and ate pizza at Rossopomodo, with a DJ in the background. Right not I am watching X Factor with my family. So this day has been very nice!

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRAWBERRIES WITH NUTELLA