Hayu event - Lancering af den nyeste sæson Keeping up with the kardashians

Kom direkte tilbage til 90’erne med denne serie

Okay, for nogle måneder siden introducerede min søster mig for denne Netflix serie. Hun var ellevild for at vise mig den, fordi hun var helt oppe over skyerne da hun havde set den. Everything Sucks er serien, og den foregår i 90’erne – hvor jeg jo selv er født. Så hvis du også er født omkring 90’erne, skulle du tage et kig på serien.

Man følger to grupper – nørderne og de populære drenge – som allesammen går på den samme high school. De beslutter sig for at lave en film sammen. Samtidig dealer de med en hulens masse problemer, såsom seksualitet, dét at vokse op og deres mentale helbred.

Er du ligesom mig og husker du også tydeligt de der VHS-bånd, polaroid-billeder, flannelskjorter og alt hvad der ellers tilhørte dette årti, så bliver det sjovt at se denne serie. Dengang var der ingen Facebook, Instagram eller Snapchat, og jeg er fan! Den kan jeg godt anbefale.

Læs også: Hayu event – Lancering af den næste sæson Keeping up with the Kardashians

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hayu event - Lancering af den nyeste sæson Keeping up with the kardashians