Weekendtips

Konkylie-bæltet alle taler om. Få fat i det her

Jeg får uendeligt mange spørgsmål omkring mit bælte – og det forstår jeg virkelig godt. Jeg har fået bæltet (gave) i sidste måned, og jeg går med det stort set hver dag, da det er det smukkeste bælte jeg har. Hvis man er på de sociale medier kan man jo ikke undgå at se halskæderne, ankelkæderne og armbåndende, som er blevet så populære. Og jeg har længe gerne villet være med på trenden, så derfor valgte jeg konkyliebæltet (som jeg faktisk ikke har set før), og tænkte derfor at det var lidt specielt.

Bæltet som er lavet af konkylier er fra Bymickleit og kan købes her. Jeg har fået mange spørgsmål omkring det, og tænkte derfor at det ville være oplagt at lave et helt indlæg dedikeret til bæltet – kun fordi det er så pænt! Hvad synes I? Er I med på trenden?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendtips