Yves Rocher julekalender 2018⎪Makeup & skønhed

Kulturnat 2018: 8 ting du skal opleve til Kulturnatten i København

Nu på fredag (d. 12. oktober), finder Kulturnatten sted i Indre By, og byder igen i år på over 200 forskellige arrangementer. Jeg overvejer selv at tage afsted, og har i den forbindelse fundet nogle af de fedeste/mest spændende ting der sker. Har I noget at tilføje til listen, som man bare skal opleve til Kulturnatten, så skriv det endelig. Skal I afsted?

1. UV og glitter i håret – Absalon Hotel
Start aftenen på en festlig måde med at få lavet håret med UV og glitter, få lækre cocktails mens du hører en masse live musik. Der vil både være popcorn, food truck og selfie maskine.

Tidspunkt: 18.00 – 00.00
Hvor: Absalon Hotel
Helgolandsgade 15
1653 København V

2. Det Kgl. Bibliotek – Den Sorte Diamant
Her vil du komme direkte tilbage til barndommen. Tag et kig ind i det univers vi alle sammen kender fra dengang. Prøv computerspil fra 90’erne, hør live-musik, fold dit eget modelteater og meget mere.

Tidspunkt: 18.00 – 00.00
Hvor: Det Kgl. Bibliotek
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K

3. Det Kongelige Teater – Gamle Scene
Jeg tror aldrig rigtigt jeg selv har været på Det Kongelige Teater før, så det ville være den perfekte mulighed på fredag. Der er lagt op til en masse sjov for familien. Prøv kostumer, bliv sminket og få et indblik i hvordan det er på Det Kongelige Teaters Balletskole. Skolens nuværende elever vil give et lille show og vise hvordan det er at danse ballet.

Tidspunkt: 18.00 – 22.30
Hvor: Det Kongelige Teater, Gamle Scene
August Bournonvilles Passage 8
1017 København K

4. Det Kongelige Teater – Operaen
Jeg har været inde i Operaen én gang før, og det er simpelthen så flot derinde. Der vil være en guidet tur på fredag rundt i det 41.000 kvadratmeter store operahus.

Tidspunkt: 18.00 – 22.30
Hvor:
Det Kongelige Teater – Operaen
Ekvipagemestervej 10
1438 København K

5. Det Kongelige Teater – Skuespilhuset
I skuespilhuset på Det Kongelige Teater vil der være en del sjov for de små. Brug stemmerne til fællessang med Sigurd Barett. På Lille Scene vil Madam Nielsen snakke lidt om nationalisme og på Mellemgulvet er der fri leg.

Tidspunkt: 18.00 – 22.30
Hvor:
Det Kongelige Teater – Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
1250 København K

6. DGI byen
Er du vild med at være aktiv og prøve nogle nye ting? I DGI byen er der mulighed for at klatre – også selvom man er nybegynder eller aldrig har prøvet det før. Det vil være med sikkerhedssele og det hele, så det skal nok blive sikkert. Bestig det 18 meter høje udendørs klatretårn, og få en sjov oplevelse!

Tidspunkt: 18.00 – 22.00
Hvor: DGI byens hovedindgang
Tietgensgade 65
1704 København V

7. u(Hyggelig) Halloween
Det er jo snart ved at være Halloween, og det bliver i hvert fald skudt igang på fredag. Halloween-stemningen sker med bål og slik i en af københavns baggårde. Indenfor bliver der sat u(hyggelige) Halloween film på til børn, og der vil være et klippe-klistre bord, så man kan lave sin egen Halloween-maske. Og så er det vist i gang!

Tidspunkt: 18.00 – 22.00
Hvor:
DIS – Study Abroad in Scandinavia
Skindergade 12
1159 København K

8. DR
Har du altid undret dig over hvordan det hele sker når der bliver sendt live? Kom indenfor i tv-verdenen, og mød værter, tilrettelæggere, og alle dem bagom der sørger for kostumer, rekvisitter og kulisser. Hyg dig med en livepodcast om jazz og bøger, besøg en sendevogn og se hvordan det hele sker, kom på rundvisning i koncerthuset, prøv selv at læs en nyhedstekst op i radiostudiet. Det her er til alle tv-elskerne!

Tidspunkt: 18.00 – 23.00
Hvor: DR
Emil Holms kanal 20
999 København C

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher julekalender 2018⎪Makeup & skønhed