6 BILLIGE OG SØDE EBAY COVERS TIL IPHONE

LÆKKER INTERIØR FRA IKEA

ikea-interioer
1. Headboard HER2. Kunstige blomster HER3. Alex kommode HER4. Gulvspejl HER5. Stol HER6. Lysestage HER

Når jeg flytter hjemmefra kommer jeg til at have et rent Ikea-hjem. Eller næsten da. Jeg elsker Ikea møbler. Der er bare et eller andet over dem. Jeg synes det ser helt ret rent og moderne ud. Jeg har selv 3 af Alex kommoderne, og er så glad for dem, at jeg overvejer at købe nogle ekstra som jeg kan have liggende. For tænk nu hvis de udgår om snart. Årh, og stolen ville jeg slet ikke have noget i mod at have stående på mit værelse, wow den er lige mig. Lysestagen har jeg også nogle stykker af, både i hvid og lyserød. De er rigtig søde med lys i! Er der andre end mig der er vild med Ikea-møbler lige for tiden?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg


ENGLISH: I am definitely going to have a clean Ikea-home, when I move out. Or almost. I love Ikea furniture. There’s just something about them. I think it looks quite clean and modern. I do actually have 3 of the Alex drawers, and I am so happy about them, that I consider buying some extra of those drawers. Can you imagine if they don’t have them anymore. And oh, I would love to have this chair in my room, wow it’s made for me. I also have some of the candle holder, in white and baby pink. They’re so cute with light in them! Am I the only one loving Ikea at the moment?   

Follow me here: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 BILLIGE OG SØDE EBAY COVERS TIL IPHONE