Autumn/Winter collection 19 | Ideal of Sweden rabatkode (discount code)

Lang uld jakke (donér din gamle jakke) + sygdom

Jakken kan fås HER. (reklame, da jeg har modtaget den i gave)

De sidste par uger har jeg været meget fraværende her på bloggen, og det er der en god grund til. Jeg har nemlig ligget syg de sidste to uger. Den første halvanden uge gik med voldsomme mavesmerter. Jeg vågnede én nat kl. 04.30, og havde simpelthen så ondt i maven. Jeg sad ude på toiletgulvet i tre timer, og havde en trang til at kaste op. Men på grund af at jeg ikke havde mad i maven, kastede jeg kun vand op. Smerterne var så voldsomme at jeg ikke kunne rejse mig fra toiletgulvet, og efter de tre timer blev jeg hentet af ambulancen. På hospitalet tog de både tisseprøve og blodprøver på mig, men alt så fint ud. De kunne ikke finde en årsag til mine mange smerter i maven – og det var altså hverken menstruationssmerter eller noget jeg havde spist. Jeg havde kæmpe mavesmerter i ca. halvanden uge, og jeg ved stadig ikke hvad det var. Heldigvis er smerterne væk nu, men det er da en smule irriterende at jeg stadig ikke ved hvad det var.

Efter omgangen med maven, blev jeg forkølet – og er det stadig i dag. Min hals gør voldsomt ondt, og jeg hoster både dag og nat. Så jeg får ikke nær så meget søvn om natten. Samtidig med det, løber min næse hele tiden. Det er det værste. Så lige nu sidder jeg bare herhjemme og håber på at blive rask. Jeg har drukket alverdens mange kopper med te og varm kakao. Jeg synes dog ikke rigtigt det hjælper, hvis du sidder med nogle gode råd på forkølelse og ondt i halsen, så tager jeg meget gerne imod dine råd med kyshånd!

Nåmen, jeg nåede lige at få skudt ét eller to billeder af min nye jakke, imens jeg er forkølet. Den er simpelthen så skøn, og perfekt til både efterår og vinter. Den er fra Vero Moda, og koster 650 kr. Jeg havde den på én gang (da jeg var ude at handle) inden det for alvor blev iskoldt udenfor. Og dér blev jeg godt nok overrasket over hvor varm den egentlig er. Ja det er uld, og uld skal være varmt. Men den var nærmest for varm at have på. Nu er det selvfølgelig blevet køligere i luften, og dermed passer den nok bedre nu. Jeg kan forestille mig at den er SÅ god og varm at have på i november og december måned. Hvad synes I?

Hvis du giver din gamle jakke (måske jakken fra sidste sæson) til en Vero Moda butik, vil du få 20% rabat på en ny jakke og du hjælper dermed også folk i nød. Din gamle jakke vil blive doneret til hjemløse igennem Frelsens Hær. Så det er et godt formål!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn/Winter collection 19 | Ideal of Sweden rabatkode (discount code)