BOX OF AMERICAN CANDY

LIEBSTER BLOG AWARD

Hej piger, jeg har været så heldig,at blive nomineret til Liebster Blog Award af den skønneste Alice. Tusinde tak for det!

Reglerne for nomineringen:

– Tak bloggeren, der nominerede dig
– Vis Liebster Award-logoet på din blog
– Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig
– Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
– Nominer 11 nye bloggere
– Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på

Her er de spørgsmål, som jeg fik, og dermed skal svare på:

Hvad er din yndlings farve? – Jeg eeeeelsker farverne pink og guld. Så det må være dem. Men generelt er jeg også helt vild med pastelfarver, jeg synes de er så flotte.

Hvor ser du dig selv om 10 år? – Færdig uddannet, i job, hus og familie. Den er virkelig svær den, her. Det er altid det spørgsmål man prøver at undgå at svare på, hahaha jeg gør i hvert fald.

Hvad er du allermest bange for i verden? – Det er lidt overdrevet at bruge ordet bange. Men jeg hader virkelig bare edderkopper, og så hader jeg også trapper og rulletrapper, for jeg har en eller anden idé om at jeg er ved at falde ned hver gang jeg går op og ned af trapper eller rulletrapper. Det er virkelig det værste jeg ved.

Hvad er det bedste nogen har gjort for dig? – Det bedste nogle nogensinde har jeg gjort for mig, må nok være at de er der for mig. Mine venner, veninder og familie. Det lyder kliché, I know. Men det er virkelig de der små ting i hverdagen som tæller, hvor man bare tænker, “wow, det var virkelig sødt gjort”.

Hvilke gode og dårlige vaner har du? – Der går ikke én dag hvor jeg ikke drikker pepsi max (det er min svaghed), det må være en dårlig vane. En god vane må være, at jeg får rigeligt med søvn, haha, for jeg elsker at sove og slappe af, så jeg går tit i seng tidligt. Og alle ved jo, at det er godt med søvn.

Hvad er dine særlige kendetegn? – Mine kendetegn må nok være, at jeg altid er glad og griner meget. Jeg får nemlig tit at vide, at jeg griner meget, og at jeg har nogle store æblekinder.

Hvad er dit yndlings dyr? – Mit yndlings dyr har altid og vil altid være en delfin. De er så flotte, og samtidig super hjælpsomme overfor mennesker.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv? – Jeg kan meget godt lide, at jeg er en nede-på-jorden-type. Jeg har en meget afslappet og rolig tilgang til hverdagen, og det synes jeg er meget rart.

Ville du helst kunne læse tanker eller være usynlig? Hvorfor? – Jeg vil helst læse tanker, hahah. For så har jeg mulighed for, at se hvad folk tænker om mig, haha.

Hvilken sang er din yndlings i øjeblikket? – Jeg har rigtig mange yndlings sange, og jeg hører mange forskellige genrer, men her er nogle af dem: “Tunnel Vision”, “Wild Things”, “Running Low”, “My Lighthouse”, “Christ In Me” og “The Way”.

Hvad er din livret? – Jeg har faktisk ikke nogle livret, for jeg elsker alt mad, haha. Men jeg elsker især spaghetti med bolognese.

11 facts om mig selv:

– Hver aften når jeg skal til at sove, nævner jeg alle de gode ting som er sket i løbet af dagen.
– Jeg er Instagrammer med stort I (som der står i min Blå Bog, haha).
– Jeg er ikke så meget til fastfood, jeg vil meget hellere på en god café eller restaurant.
– Jeg er en shopaholic, der er intet bedre end at shoppe
– Jeg bruger str. 37 i stiletter, men str. 38 eller 39 i normale sko og støvler
– Jeg drikker cola flere gange om dagen, der er simpelthen intet bedre
– Jeg går nogle gange i kirke, mest til mosaikgudstjenester, fordi jeg synes det er så hyggeligt, og man møder en masse søde mennesker
– Jeg var til et derby, hvor jeg fik en prøve på parfumen Sí fra Giorgio Armani, og derefter er det bare blevet min yndlings parfume.
– Jeg har aldrig stået på ski, jeg tror heller ikke at jeg tør, for jeg har en forestilling om at jeg bare vil brække foden eller benet.
– Jeg elsker at se tv-serier, men synes hurtigt at de bliver for kedelige, fordi sæsonerne er så lange.
– Jeg er helt vild med at gå ture, især når det er godt vejr. Og specielt nu hvor jeg bor tæt på en sø, og i det hele taget et smukt område.

Jeg nominerer: Victoria – Charlotte – Viola – Isabella – Nikki – Sofie – Marie – Simone – Mille – Maria – Sarah

Jeres 11 spørgsmål er: Hvem er dit kendis crush? – Hvilken film så du sidst? – Hvad stod der i den sidste sms/besked du fik? – Hvilket sociale medie bruger du mest, og hvorfor? – Hvad er dit skønheds tip til andre piger? – Hvad er dit seneste køb? – Én ting du håber på at opnå i dit liv? – Hvad er din yndlings café? – Hvad bliver dit næste køb? – Hvilke sange hører du mest? – Hvor sidder du lige nu?

 

liebster

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOX OF AMERICAN CANDY