Weekend reading

Little red dress

Mit outfit i lørdags bestod af denne røde sag fra Nelly. Jeg er kæmpe fan af de her ærmer, som kjolen har. Det gør kjolen lidt mere elegant og spændende at se på. Normalt kan jeg godt lide rød, men denne vinrøde farve er jeg altså stor, stor tilhænger af! Jeg har adidas sko på til, men det ville også se rigtig godt ud med et par høje støvler til. Det ville bare ikke være så praktisk når vi skulle på Bakken. Så det blev altså flade sko, denne gang.

Læs også: Yellow striped shirt

paa-bakkenpaa-bakken-med-candyflossSom sagt tog vi en tur på Bakken i lørdags, og det gjorde vi fordi Veterantoget kørte til Klampenborg. Et meget gammelt tog, som kørte i gamle dage, og det var altså en sjov oplevelse. Der var så mange mennesker med toget, at man næsten ikke kunne være nogle steder.  Nedenfor ser I snuden af toget. Nået I at få en tur med det?

lokomotiv-tog

 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading