Fall knits og rabatkode!

Look Fantastic BareMinerals edition #LFBAREMINERALS og 20%

Reklame // Gave fra Look Fantastic

look-fantastic-box-bare-mineralsTil min store overraskelse har jeg været så heldig at modtage Bare Minerals editionen fra Look Fantastic i denne måned. Og jeg er altså fan af dette mærke. Synes også lige I skulle have muligheden for at se de lækre produkter der var i. Er der nogle af produkterne I selv har?

bare-minerals-produkterOriginal SPF 25 Mineral Veil – 185 kr
En let og naturlig makeuppudder. Den minimerer porerne og giver huden et perfekt touch. Pudderen er så let som en fjer, og så har den solbeskyttelse i sig. Den kan både bruges alene, men også efter påførsel af foundation eller blush.

All Over Face Color Soft Focus Romance – 176 kr
Denne giver huden en super fin glød der varer hele dagen og ser naturlig ud. Det er en transparent pudder, som er god at blande med sin foundation for at skabe en dybere nuance.

Mini Smoothing Face Brush
En rigtig fin lille børste til ansigtet. Jeg samler jo nærmest på børster, så jeg er vild med dette produkt. Og så er den ret mini, så man kan sagtens have den med i tasken.

bare-minerals-lfLash Domination Volumizing Mascara – 134 kr
Endnu en ting jeg blev super glad for, da jeg åbnede boksen. Nemlig BareMineral’s mascara som hedder ‘Lash Domination’. Denne mascara har en mindre pensel, som forstørrer kortere vipper, der ellers normalt er svære at nå. Så den er især rigtig fin til dig som har korte vipper (ligesom jeg selv). Den løfter, adskiller, tykner og forlænger hver vippe. Og jeg kan sagtens bekræfte at denne mascara er SÅ god. Jeg bruger den nærmest hver dag efter jeg fik den i denne måned.

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream – 238 kr (35 ml)
Denne gel-teksturerede creme giver solbeskyttelse og forbedrer hudtonen. Den efterlader en holdbar, langvarig og let-til-medium dækning. Jeg glæder mig til at prøve den! Jeg har modtaget den i farven ‘Buttercream’.

Skinlongevity Vital Power Serum – 240 kr (30 ml)
Denne serum har jeg hørt rigtig godt om. Den styrker, genopbygger og fornyer huden, så den ser lækker ud igen. Normalt bruger jeg ikke serum, men nu må vi se. Den ser spændende ud!

Spar 20% på alle BareMinerals produkter – brug koden ’20BARE’ ved kassen!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall knits og rabatkode!