Look Fantastic Beauty Box August 2017 Review⎪The Global Glamour edition

p1010513Så er det tid til endnu en Look Fantastic box, højdepunktet hver måned. August’s box består af skønhedsprodukter fra rundt om i verden. “Beauty adventures” som det bliver kaldt. Korea, Grækenland, England, USA er nogle af de steder vi kommer til at kende lidt bedre inden for skønheds-verdenen. Og jeg er altså ret vild med både temaet, men ligeså meget produkterne denne måned!

lf-augustGatineau Gentle Silk Cleaner – 232 kr (400 ml)
Et fransk produkt som alle piger har brug for. Dette produkt renser huden samt fjerner makeuppen, og efterlader derefter huden silkeblød og ren. For mit vedkommende bruger jeg hurtigt disse op, da det er noget jeg bruger hver dag til at fjerne min makeup. De er super gode, og så dufter de dejligt af shampoo.

Skin 79 Super Beblesh Balm SPF30 PA++ BB Cream
En koreansk BB cream, hvor du får det hele i én. Koreansk teknologi kombineres med en kraftfuld SPF for at beskytte huden mod solskader. Super cute lille pink rejsestørrelse. Normalt bruger jeg ikke så mange produkter fra Korea, men jeg har hørt at de skulle være meget effektive!

Lord & Berry Magic Brow Pencil
En blyant til at tegne brynene op. Jeg har fået farven #1706 Brunette Magic Brow, hvilket desværre var en lidt for lys farve til mine bryn. Jeg har nemlig ret mørke bryn, så det er lidt ærgerligt. Jeg plejer ellers aldrig at tegne mine bryn op, men jeg synes faktisk det er ret pænt, hvis man kan finde ud af at gøre det ordentligt. Produktet er lavet i modebyen Milano.

Korres Moisturising Body Milk
Denne græske moisturizer dufter ekstremt friskt af basilikum med et strejf af citron. En krops mælk, som er perfekt til at smøre på huden efter en dag i solen. Den er beriget med mandelolie, som er god at bruge på de lidt mere varme dage.

mane-n-tail-productslip-balmMane N Tail Original Conditioner – 44 kr (355 ml)

Mane N Tail Original Shampoo – 44 kr (355 ml)
Denne Shampoo og balsom plejede man at bruge til at forkæle hestes manker og haler, så håret blev blødt og skinnende.
Balsammen har masser af protein, genopbygger tørt hår og beskadiget hår, samt reparerer knækket hår og spaltede spidser.
Shampooen fjerner urenheder uden at tage hårets naturlige olier ud af håret. Ingen af delene er testet på dyr, hvilket vi godt kan lide.

Lottie London Balm Ball Lip Hydrator
Jeg har været så heldig at modtage den der hedder ‘Cherry pie’. Jeg er nemlig ret vild med kirsebær, og så dufter den bare hammergodt. Lottie London er aldrig et brand jeg har prøvet før, men det er engelsk, og alle deres produkter ser super cute ud. Alle deres produkter er hverken testet på dyr, er veganske og pigmenterede. Med denne lille læbepomade er det farvel til tørre læber, ja tak!

p1010523Alt i alt en super dejlig box, med lidt forskelligt i – både makeup og cremer. Jeg er en sucker for alle læbeprodukter, så jeg er især glad for den lille læbepomade fra Lottie London, som jeg glæder mig til at prøve. Jeg kan ikke vente på næste måneds box. Hvis I synes denne box er noget I godt kunne tænke Jer at prøve, kan den bestilles lige her på Lookfantastic.dk, den kan fås helt ned til kun 126kr om måneden!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Outfitters wanties