Tell me something I don't know

Look Fantastic Beauty Box June 2017 Review⎪The Wanderlust Edition

Reklame // Gave fra Look Fantastic  wanderlust-lookfantastic-box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Undskyld forsinkelsen af denne måneds box – men her er indholdet af juni måneds box. Teamet er ‘Wanderlust’, og derfor er fokusset på rejsestørrelser, som man lige kan tage med på rejsen. Det er altid dejligt at se ekstra lækker og glødende ud. Så fin boks. Og jeg elsker udseendet af æsken. Køb boksen lige her Lookfantastic.dk   – hvis du er en sucker for makeup og skønhedsprodukter (ligesom jeg)!lookfantastic-boxxHailey Baldwin Modelco Super Lips Lipgloss – 166 kr
Yndlings produktet fra denne måned. Lipglossen giver den smukkeste shine effekt, og sidder på i rigtig lang tid. Og så har den en dejlig duft af hindbær tror jeg det er. ModelCo har lavet et samarbejde med Hailey Baldwin, hvilket jeg er ret vild med. For hun er sgu’ en fantastisk kvinde. Hurra for det!

First Aid Beauty Facial Radiance Pads – 111 kr
Hold huden sund og skøn med disse puder. Rens huden med dem, og de reducerer udseendet af porer. Dens blanding af agurk og indiske stikkelsbær toner huden, mens citronskal og lakridsrod efterlader huden fornyet og skøn.

Bellápierre Shimmer Highlighter
Løs glimmer pudder som kan bruges til highlighter på kindbenene. Så flot farve! Kan dog også bruges til øjnene, hvis man fik lyst til det. Perfekt til alle hudtyper.

Balance Me Balancing Face Moisturiser – 221 kr (50 ml)
En skøn fugtighedscreme som er god til at fugte og trænge ind i huden. Den er 99% neutral, hvilket man også godt kan dufte. Den dufter af grønt – jeg elsker det!

Monu Rosewood Reviving Mist – 184 kr (180 ml)
En spray som hjælper med at genopbygge og fugte huden. Spray den også over makeuppen, og den vil holde på det hele dagen. Perfekt som en fastsættelsespray.
lipgloss-swatchAlt i alt en rigtig god og skøn box. Det er så skønt at få en masse produkter som kan være gode her til sommermånederne. En rigtig fin månedlig box, synes jeg! Jeg kan ikke vente med at komme i gang med at bruge produkterne. Har I nogle af disse produkter, og i så fald hvad tænker I om dem?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tell me something I don't know