HVERDAGSGLIMT

LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX MAY 2017 REVIEW⎪GET THE GLOW

Sponsoreret af Look Fantastic

maj-boxbox-i-maj
Her kommer et indlæg om månedens box – maj måned. Desværre en smule for sent. Men i denne box bliver der fokuseret på hudplejeprodukter og ansigtsprodukter, da sommeren er lige om hjørnet. Hver måned er der et nyt skønheds citat inde i boxen, og denne måneds box’s citat er:

The glow and energy of a healthy woman is the ultimate beauty, the only beauty that will last”.  

Hvis du selv er interesseret i at modtage boxen hver måned for kun 126 kr. så gå ind på Look Fantastic’s hjemmeside lige her: Lookfantastic.dk


ENGLISH: Here comes a post about this months box – May month. Unfortunately a bit too late. But this box focuses on skin and facial products, as summer is just around the corner. Every month there is a new beauty quote inside the box, and this month’s quote is:

The glow and energy of a healthy woman is the ultimate beauty, the only beauty that will last”.

If you want to get the box every month for only £ 13, then go to their website right here: Lookfantastic.com

lookfantastic-boc-majGlov hydro demaquillage
Perfekt til lige at fjerne makeuppen om aftenen inden man skal sove. Den efterlader huden blød og med en lækker glød. Også rigtig god til dem som har en sart hud.

Mellow baked eyeshadow – 56 kr
Jeg modtog øjenskyggen i farven ‘Cream’, som er en flot lys øjenskygge. Den er meget simpel og er rigtig god til en hverdags-makeup, hvis man ikke er til så meget på øjnene.


ENGLISH: 
Glov hydro demaquillage
Perfect til remove the makeup before you are going to sleep. Leaves your skin healthy and glowing. It is for all skin types.

Mellow baked eyeshadow – £ 6
I received the eyeshadow in the shade ‘Cream’, which is a nice light eye shadow. It is very simple and good for everyday-makeup, if you not are so much into ‘the wild’-makeup-look.

beauty-box-majJames Read H20 gradual tan mist
En hurtigttørende selvbruner, der giver en naturlig farve. Farven passer til alle hudtyper, men kan bygges op med flere lag jo mørkere man ønsker. Den er let at bruge, da det er en spray, og det holder i op til 5 dage.

System Professional luxe oil
En hårolie som beskytter og nære håret. Hårolie er ikke noget af det jeg har brugt allermest for tiden, så jeg er glad for, at jeg nu har modtaget denne, så den kan få styr på mit hår.

Real Chemistry luminious 3-minute peel – 313 kr
En tre minutters ansigtsbehandling, som er med til at fjerne alle de døde hudceller, og efterlader huden blød bagefter. Jeg synes den lyder ret god, og glæder mig derfor til i aften, hvor jeg skal prøve den af.


ENGLISH:
James Read H20 gradual tan mist

A self tan that gives a natural colour and dry fast. The colour fits all skin types, but can be built up with multiply layers, the darker you want. It is easy to use as it is a spray and it lasts for up to 5 days.

System Professional luxe oil
A hair oil that protects and nourishes the hair. Hair oil is not one of the things I have used most recently, so I am glad that I have received this now so that it can help to get my hair glowing.

Real Chemistry luminious 3-minute peel – £ 34
A three-minutes facial treatment that helps remove all the dead skin cells and leave the skin soft afterwards. I think that sounds pretty good and I am looking forward to this afternoon, where I am going to try it.

maj-ma%cc%8aned-boxScrub Love coconut cranberry body scrub
Det her er klart en af de ting, jeg er mest spændt på at prøve. Nemlig en lækker scrub til kroppen, som dufter dejligt af kokos og tranebær. Der er kun brugt naturlige ingredienser til at eksfoliere huden med. Glæder mig.

NuFace Prep-N-Glow cloths (pakke med 5) – 83 kr
Små renseservietter, som fugter og renser huden. Noget som jeg altid lige har med mig på farten i tasken, så den kommer nok ned til samlingen. De er nemlig SÅ gode at have med sig omkring.


ENGLISH:
Scrub Love coconut cranberry body scrub
This is clearly one of the things I am most excited to try. Such a delicious scrub to the body, which smells nice of coconut and cranberry. Only natural ingredients have been used to exfoliate the skin. I can not wait.

NuFace Prep-N-Glow cloths (pack of 5) – £ 9
Small cleansers that moisturize and cleanse the skin. Something I always take with me in my bag, so I am pretty sure that this will go well with my collection. They are so good to carry around.

6 kommentarer

 • Mia

  Jeg har faktisk overvejet at give den box en chance – for de sidste par måneder har den set så lækker ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Synes da helt sikkert at du skal give den et skud – hvis det er, kan man jo altid afmelde igen. Men jo, jeg synes selv den er rigtig lækker. 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg modtager den også hver måned, synes denne måneds box var helt fantastisk 🙂

  Og giver Camilla ret. Evt start indlægget med en dansk version og så engelsk til sidst eller omvendt 🙂 Det er en smule forvirrende med begge dele samtidig.

  God pinse!
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Er også selv ret glad for boxen! 😄 Tusinde tak, jeg vil tage dit råd til mig! ❤️
   God pinse til dig også

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da virkelig nogen lækre produkter, man får 😀 Men synes det er en smule forvirrende, at det er delt op i dansk/engelsk, dansk/engelsk. Ved ikke helt hvordan man kan stille det bedre op, men synes det var lidt svært at finde ud af, hvornår det fortsatte på dansk. Hvis du forstår? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Okay, det er jeg virkelig glad for at du siger! Jeg har haft en smule svært ved at finde ud af hvordan det ville være bedst og se mest overskueligt ud. Men jeg er glad for at du siger det, så ved jeg at jeg ikke skal gøre det på denne måde en anden gang!☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGSGLIMT