Ebay fund #3

Look fantastic beauty box october 2017 review⎪indulge me edition

Reklame // Gave fra Look Fantastic

oktober-box Bean Body Coffee Bean & Coconut Body Scrub – 132 kr (220 g)
Den første ting man får øje på i månedens boks er denne scrub. Denne scrub er tilsat økologisk, koldpresset kokosolie til at fugte og blødgøre huden. Kaffebønnerne den er lavet på, hjælper med at stimulerer blodtilførelsen for at minimere forekomsten af appelsinhud og strækmærker. Scrub det over hele kroppen, og lad det sidde i ca. 5 minutter. Derefter vaskes det af. Den fungerer både til hård og tør hud. Jeg har set rigtig mange instagrammere promovere dette produkt, så jeg glæder mig helt vildt til selv at prøve det.

Model Co Instant Radiance Concealer 
Jeg har modtaget denne eksklusive concealer fra Model Co. Det er sådan en hvor man trykker det ud indtil produktet kommer, og produkter som dette er jeg ikke så god til, da jeg hader at man skal trykke en del gange før det egentligt kommer ud. Men farven ser okay ud, så jeg tror vidst nok den skal passe min hudtype. Jeg kommer til at prøve den en af de kommende dage i hvert fald!

Ciaté Wonderwand Mascara 
En god, god og god mascara. Det er den eneste jeg har brugt de sidste mange dage, og jeg er blevet ret vild med den. Den gør mine vipper ret lange, og klumper ikke. Den kan jeg godt anbefale!

lookfantastic-oktober Skimono hånd maske – 88 kr (14 ml)
Et produkt inspireret af de asiatiske skønhedstrends. Dem glæder jeg mig til at prøve. De skulle gøre godt for hænderne! Det er ligesom en ansigtsmaske, bare til hænderne.

Monu Skin Firming Fiji Facial Oil
En olie til ansigtet som bekæmper dehydrering. Varm lidt af olien op imellem dine håndflader, og dup det stille og roligt i ansigtet. Det vil hjælpe med at berolige huden og stimulere huden. Jeg prøver den i aften!

Lancer Skincare The Method: Polish – 536 kr (227 g)
Dette er faktisk Victoria Beckham’s go to product! Det er en behandling til ansigtet, som gør huden fin. Alle de døde hudceller skrubbes væk, og huden bliver så pæn bagefter.

look-fantastic-box-oktober

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay fund #3