The brown dress

Look Fantastic Beauty Box September 2017 Review⎪The Birthday Edition

Reklame // Gave fra Look Fantastic

birthday-editDenne måned står på fødselsdag! Det er nemlig Look Fantastic som fylder år, så stort tillykke til dem! Og det skal selvfølgelig fejres i bedste Look Fantastic stil, med en masse lækre produkter. Makeup, skønhed og masser af godter. Boksen er fyldt med deres yndlings produkter fra det seneste år samt hvad de ikke selv kan undvære at leve uden. Så hvad er bedre, end at gøre sig klar til fødselsdags-fest med disse produkter?look-fantastic-box-september-2017Illamasqua Contouring Gel Sculpt – 220 kr
Da jeg først så denne lille dims, var min første tanke “hvad er dog det” – mest fordi farven er så mørk, at den næsten er sort. Men det er åbenbart en contouring gel, som markere ansigtstræk og markeringer. Jeg har godt nok aldrig brugt sådan en før, men jeg synes det er super smart, hvis man godt kunne tænke sig lidt mere struktur i ansigtet. Farven jeg har modtaget er ‘Silhouette’, og er perfekt til at definere de fine kindben, kæbelinje og pande.

Hikari Eye Shadow Quad 
En ekstremt flot og pigmenteret øjenskygge, fra et mærke jeg aldrig har hørt om før. Men jeg har lige swatchet alle farverne og de er simpelthen så flotte. Jeg er vild med farverne, som er de her lidt efterårsfarver. Så det er jo bare perfekt. Er i hvert fald sikker på, at det bliver mine efterårsfavoritter. De to øverste farver er neutrale og matte farver, mens de to nederste er mørkere farver med lidt glimmer i. Øjenskyggepaletten hedder ‘Tonya’.

Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay and Rose Extracts – 374 kr (250 ml)
Rens og forkæl håret med dette hårprodukt. Håret får en dyb rensning, med denne shampoo-lignende behandling, som giver håret en unik konsistens og volumen. Den dufter så godt, og er helt sikkert noget jeg glæder mig til at prøve.

foedselsdag-lfLookfantastic Unicorn Eye Shadow Brush
På grund af Lookfantastic’s fødselsdag har de lavet denne limited edition øjenskygge børste, som er super flot. Jeg elsker dette ‘unicorn-look’, og har masser af børster i samme stil, så derfor blev jeg ret glad for at se dette produkt i månedens æske. Børsten er sølv med blå/grønt skær i toppen af børstehårene.

Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel-Cream
En sød lille creme, som altid er god at have med sig i tasken. Den hjælper med at holde huden fin og blød. Jeg har alt for mange cremer liggende i min skuffe, så dette er bare en ekstra til samlingen. Men den dufter godt!

Eve Lom Cleanser – 748 kr (200 ml)
En prisbelønnet multi-hudsæbe, som passer til alle hudtyper. Den fjerner tilstopninger, blødgør og efterlader en god base for skønhedsprodukterne til at arbejde med. Med denne sæbe fulgte der også en klud med. Step 1: Påfør sæben en gang om dagen, om natten for normale/tørre hudtyper eller to gange om dagen, morgen og aften for overbelastet hud. Masser en smule af sæben på ansigt og hals. Step 2: Læg kluden i et varmt bassin vand. Placer kluden over ansigt og hals i et par sekunder. Varmen åbner porerne. Step 3: Fold den varme klud i en firkant, og rens huden i cirkulære bevægelser hen over ansigt og hals for at fjerne spor af sæbe og make-up. Step 4: Skyl nu kluden i koldt vand, og hold den igen over ansigt og hals. Nu vil porerne lukke sammen, og huden blive glat og smuk.

Lollypop
Nok én af de bedste ting i denne boks, haha. En stor slikkepind, med smag af hyldeblomst. Specielt lavet for at fejre Look Fantastic’s fødselsdag! HURRA

birthday-editionHurra til Look Fantastic endnu en gang, og hurra for sådan en lækker boks. Den bliver da bare skønnere og skønnere for hver måned. Jeg er fan! Min favorit ting i denne måned var nok øjenskygge-paletten, hvad var Jeres? Boksen kan bestilles lige her på Lookfantastic.dk, den kan fåes helt ned til kun 126 kr om måneden, hvilket jeg selv mener er en ret fin deal!

3 kommentarer

 • Jeg synes den var mega god denne måneds boks! Svært at vælge et favorit produkt, men er ret begejstret for Decleor og Illamasqua 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   De var også gode produkter!Synes faktisk selv det var lidt svært at udpege mine yndlings😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så hyggelige de kasser – ville ønske, at jeg brugte den slags produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The brown dress