3 pieces to invest in this summer

Lookfantastic x Caudalie⎪The Speciel Edition #LFCAUDALIE

caudalieGodmorgen piger, normalt kender I vidst godt til disse indlæg jeg laver én gang om måneden. Nemlig når jeg poster et indlæg omkring den månedlige box fra Lookfantastic, og den er så god. Dog kommer de engang imellem ud med ‘en speciel edition’, hvilket er en ekstra box med goodies i. Lookfantastic har denne gang indgået et samarbejde med det franske mærke Caudalie. Hudpleje-produkter perfekt til sommeren. Så dem glæder jeg mig til at vise jer nedenfor i indlægget og ikke mindst prøve.

caudalie-produkterCaudalie Vinosource Moisturising Sorbet – 203 kr (40 ml)
Dette produkt var det der først fangede mit øje, da den er lyserød. Min yndlingsfarve. Smuk indpakning! En gel-creme som har en beroligende effekt på irriteret og stresset hud. Huden bliver efterladt frisk og blød. Den er blandet med druevand til at fugte og beroligende kamille. Og den dufter fantastisk!

Caudalie Instant Detox Mask – 194 kr (75 ml)
Masken er god til en stresset og træt hud. Den fjerner urenheder (noget jeg elsker ved masker), og gør huden silkeblød. Gel-cremen i masken er med til at genoprette og forynge huden, så den vil komme til at se sundere og yngre ud. Desuden har masken også vundet en award, så god må den være!

Caudalie Vinoperfect Night Cream – 282 kr (40 ml)
Påfør denne natcreme lige inden sengetid. Den vil nemlig reparerer huden, reducerer porer og forhindre mørke pletter imens du sover. Jeg har prøvet den selv et par gange, og jeg synes det er en rigtig fin natcreme.

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting – 396 kr (30 ml)
Denne serum vil lysne, forny huden, og hjælpe på mørke pletter. Dette kultprodukt er oliefrit og efterlader huden strålende. Den er især god hvis man døjer med pigment pletter. Brug den om morgenen og aftenen inden din fugtighedscreme.

Caudalie Micellar Cleansing Water – 132 kr (200 ml)
Med denne rensende vand, kan du fjerne makeuppen fra ansigtet og øjnene. Det micellære vand tiltrækker snavs som en magnet, og uden at skrubbe hårdt på huden fjerner det snavsen blidt. Tip: brug en vatrondel, da det er det mest effektive, og gør det lettere.

Caudalie Vineactiv Energizing and Smoothing Eye Cream – 242 kr (15 ml)
En øjencreme som genopliver trætte øjne. En meget blid creme, som arbejder på at reducere træthed og mørke render på området omkring øjnene. Jeg har aldrig brugt øjencreme før rigtigt, men hvad skader det? Man kan ligeså godt prøve nogle nye produkter, og jeg er vild med det!

lookfantastic-and-caudalieJeg vil godt indrømme, at jeg ikke er den bedste hudpleje-produkt-forbruger (langt ord), så denne box var desværre ikke så god til mig. Ikke alle produkterne er noget, som jeg bruger allermest af. Men jeg vil dog sige, at jeg glæder mig til at prøve deres ‘moisturizing sorbet’ – den lyserøde! Jeg ville ønske I kunne dufte den igennem skærmen – for den dufter himmelsk!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 pieces to invest in this summer