Essences nye forår/sommer nyheder 2018

Love you so mochi⎪NYX professionel makeup

Produkterne er modtaget i goodiebag

Forleden dag var jeg så heldig at blive inviteret til NYX event på Dandy. Billeder fra eventet vil komme på bloggen i morgen. Så i dag skal jeg snakke om disse lækre godter vi fik lov til at lege lidt med til eventen, og som vi fik med os hjem i en fin goodiebag. Jeg elsker NYX Professionel Makeup, og har brugt det i årevis, så at få en masse af deres nye produkter var jeg ret excited over.

(OBS: Opdateret: NYX Professional Makeup event)

Deres nye kollektion hedder ‘Love you so mochi’ og er inspireret af den japanske treat-mochi! Kollektionen er SÅ pæn.

Læs også: In my makeup bag

nyx-makeup NYX Professional Makeup holographic halo finishing powder
Dette er en løs pudder, som har en ferskenfarve, og giver en utrolig lækker glød – den bliver god om sommeren. Normalt går jeg ikke med pudder, men denne skal helt klart prøves af til sommer. Få den i Matas her.

NYX Professional Makeup worth the hype mascara
Lige nu prøver jeg på at finde den perfekte mascara til mine vipper. Jeg har altid problemer med at finde en god en, som ikke klumper. Indtil videre er jeg rigtig glad for denne mascara fra NYX, da den har en stor og fyldig børste, og derfor kan nå alle mine vipper. Den kan fåes i Matas her.

nyx-palette Love you so mochi eyeshadow palette
Paletten indeholder 10 smukke farver. Der er 8 øjenskygger og 2 pigmenter. Der er både matte, metalliske og glitter farver. I konsistensen er de virkelig bløde, og føles lidt som en cremet øjenskygge, det føles ret sjovt at røre ved. De virker meget pigmenterede og swatcher nemt på hånden. Jeg elsker farverne, og glæder mig allerede til at få den i brug. Jeg har ikke prøvet den rigtigt endnu nemlig, kun lige på hånden. Men farverne er lyserøde/peachy-agtige, og er så smukke. Den kan fås i 2 forskellige farver, jeg har denne her, men man kan også få den i denne her farve, og den kunne jeg også godt tænke mig.

Læs også: Tip: Virkelig god (og billig) blus palette

nyx-highlighter Love you so mochi highlighting palette
Highlighter paletten har 3 forskellige farver. Konsistensen har igen den der cremede og meget bløde følelse som øjenskyggerne. Den indeholder nogle varme highlighter-farver. Den første farve er pink, den anden er gul og den sidste er en form for fersken-farve. Jeg føler, at det er en ret unik highlighter palette i forhold til den anden man også kan få – se her. Jeg tror nemlig, at den (på billedet) kunne se skidegodt ud på en brunere hudtone, eller hvis man har fået sig en tan. De er godt pigmenterede og glider nemt på huden. Køb den her.

nyx-lippies lippies-fra-nyx NYX Professional Makeup powder puff lippies
Disse lippies er godt nok ikke fra deres Love you so mochi kollektion, men de var i goodiebagen, så jeg tænkte at jeg lige ville vise dem alligevel. Jeg mener nok, at der findes 8 forskellige farver, og jeg har fået 6 af dem. For at få produktet ud skal man nærmest pumpe det ud fra applikatoren, hvilket jeg ikke er helt fan af. Da det så ikke bliver lagt perfekt på læberne, så mit råd ville være, at bruge en lipliner efter. Men til gengæld er de nemme at påføre og har en svampeagtig tekstur. Når man har påført dem på læberne føles de meget pudrede, synes jeg. Min yndlings er nok den der hedder ‘Moody’ (nr. 2).

nyx-mochiHvad synes I om deres nye kollektion? Og har I fået fingrene i noget af det?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essences nye forår/sommer nyheder 2018