Snapchat eller Insta story - Hvad er bedst?

Maanesten smykker: Fall winter collection

fall-winter-collection-maanesten

1. Ray øreringene 950 kroner 2. Alisha green bangle armbånd 550 kroner 3. Egypt collect halskæde 700 kroner 4. Wave armbånd 450 kroner 5. Holly big øreringe 800 kroner      

Jeg har taget mig selv utallige gange, i at snige mig ind på Maanesten’s hjemmeside, og se på alle deres smykker, og ikke mindst deres nye ‘fall winter’ kollektion. Det er simpelthen bare sådan nogle flotte smykker. Som den skærpe læser nok har bemærket, er jeg vild med guldsmykkerne.

Denne kollektioner er som skabt til mig, og jeg har især forelsket mig i øreringene nr. 1. De er ret specielle, og virkelig elegante synes jeg. Dem gad jeg godt eje, og selvfølgelig også de små øreringe samt armbåndet. Amen, jeg har jo forelsket mig i hele deres kollektion. Og Maanesten er virkelig et af mine yndlings mærker, når det gælder smykker. Smykkerne kan dog godt være lidt pricey, hvis jeg selv skal sige. Så det ville være en perfekt ide at sætte dem på ønskelisten til jul. Hvad synes I om kollektionen?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat eller Insta story - Hvad er bedst?