4 smukke crossover bags fra Trendday

Major gucci crush

skaermbillede-2017-10-02-kl-12-42-591. Dionysus Suede Shoulder Bag HER 2. Princetown Leather Slipper HER

Jeg er blevet ret så forelsket i de her items fra Gucci. En af de næste par dage i denne uge tager jeg lige et smut forbi Gucci-butikken på Strøget, da jeg bliver nødt til at skaffe mig en af deres smukke tasker. Jeg er så forvirret, at jeg ikke ved hvilken det skal blive til endnu. Men det kommer nok, når jeg står derinde og prøver dem på. Skoene er jeg også ret vilde med, elsker at der er pels på. Men det må blive næste gang!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 smukke crossover bags fra Trendday