Weekend reading

Mest læste indlæg i 2017!

p1010074Så er vi sgu’ i 2018! Jeg synes det her år er fløjet afsted, men jeg håber at det nye år vil bringe endnu flere minder med sig. Håber I alle sammen havde en fortryllende aften i går, jeg har samlet nogle af de mest populære indlæg fra 2017. De kommer her:

Gode skoletasker, både billige og dyre
Jeg lavede et indlæg som var blevet efterspurgt, nemlig om skoletasker i forskellige prisklasser. Jeg ved selv hvor svært det kan være at finde en ordentlig men pæn taske til skolen. Her finder I derfor 9 billige og 9 lidt dyrere tasker.

Galla kjoler 3.g
Jeg lavede en serie med galla kjoler for 1.g, 2.g og 3.g. Men kjolerne for 3.g kan jeg se har været det mest populære af alle galla kjole-indlæggene. Lange kjoler er altid svære at finde, synes jeg selv. Især når man ikke er så høj er det ikke altid lige det nemmeste. Men de er altså smukke. Se bare den røde kjole, wow!

Ting jeg glæder mig til i 2017
Årh, jeg overvejer meget at lave et lignende indlæg for 2018. Det er altså sjovt, at se tilbage på indlæg som dette. Jeg elsker selv at læse disse slags indlæg, det er altså ret sjovt. Og i 2018 glæder jeg mig til endnu flere oplevelser.

Dream destinations
Åårh jeg får helt lyst til at tage afslapningstøjet på og hoppe på en flyver. At rejse er at leve, som man siger. Én af destinationerne tager jeg faktisk til i 2018, så det glæder jeg mig super meget til. New York I am coming for ya’. De andre destinationer kunne jeg stadig tænke mig at komme til!

Blogger tag
Et tag som er ret populært at lave både blandt bloggere, men også youtubere. Det hedder så bare ‘youtuber tag’. Og det er altså sjovt at se tilbage på! Jeg svare på en masse random spørgsmål, I kan hoppe ind og se mine svar, hvis I har lyst, hehe.

Læs også: Weekend reading

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

2 kommentarer

 • Sikke en god ide med sådan et indlæg her, kunne være jeg skulle lave noget lignende også <3. Synes klart at du skal lave et med hvad du glæder dig til i 2018 også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kronborg

   Virkelig god ide! Det skal jeg nok have med i tankerne til næste indlæg <3 Altid godt med gode råd til indlæg man kan lave. TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend reading