Raunsborg event - skønhed kommer både indefra og udefra

Min nyeste håndtaske (perfekt størrelse)

Reklame // Lavet i samarbejde med Malacus

Jeg håber at I alle sammen har en herre god fredag. Jeg ser i hvert fald frem til at se X Factor i fjernsynet i aften sammen med min familie. Det er højdepunktet for os, og noget vi ser frem til at hygge med! Mine favoritter har fra starten af været Kristian og Benjamin, har I en favorit I holder med?

For et par uger siden modtog jeg denne smukke (italienske) taske som er fra mærket Roberto Cavalli. Tasken er dog fra kollektionen ‘Cavalli Class’ og er den perfekte størrelse håndtaske jeg har ledt efter. Der er både plads til kamera, en bog, pung, eller endda et par ekstra sko hvis du har brug for det. Jeg ejer ikke rigtigt nogle pæne håndtasker, da jeg sjældent går med det. Men hvis man skal være ekstra fin eller skal til et møde inde i byen, er det jo dejligt med sådan en pæn håndtaske. Det gode er, at der også hører en ekstra rem med, så man har mulighed for at have den crossbody.

Jeg har allerede gået med tasken en del gange, og vist den frem på Instagram et par gange nu (som du sikkert har set), og jeg har fået en del komplimenter på den. Jeg er vild med at der er leopard-print på fronten af tasken. Jeg føler lidt at leopard-trenden aldrig rigtig går af mode, fordi det er så super trendy. Alle taskerne på Malacus er 100% ægte og er af den bedste kvalitet (det kan man også godt mærke på tasken)! Hvad synes I om min nye baby?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raunsborg event - skønhed kommer både indefra og udefra