SKAL DU TIL COLOR RUN, MEN IKKE HAR KØBT BILLET ENDNU? - FÅ RABAT MED MIN KODE

MINE FAVORITTER⎪H&M HOME

1. Lyserødt plaid 399 kr HER2. Hængende fyrfadsstage 79.95 kr HER3. Lys i porcelænskrukke 29.95 kr HER4. Sengekappe 599 kr HER5. Lille metalbakke 79.95 kr HER6. Duftlys 99 kr HER7. Knager 49.95 kr HER8.  Smykkeskrin 199 kr HER9. Pudebetræk med chiffonblomster 79.95 kr HER10. Sæbedispenser 79.95 kr HER11. Ananasmønstret pudebetræk 49.95 kr HER  

hm-collage

Se lige alle de lækre sager fra h&m home. Som I kan se er jeg helt vild med alt guld og lyserødt, jeg kan simpelthen ikke stå for det. Det må være en eller anden form for svaghed, jeg har. Og ananas. De to slags print jeg elsker allermest her om sommeren er ananas og vandmelon, da de giver en friskhed, synes jeg. Jeg er ellevild med sengekappen, som jeg også selv har på min seng derhjemme, da det giver noget ekstra flothed. Hængelampen er også lige mig, den kunne se vildt fed ud på mit værelse, over min seng. Hvad synes I om tingene?

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Snapchat: @simonekronborg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL DU TIL COLOR RUN, MEN IKKE HAR KØBT BILLET ENDNU? - FÅ RABAT MED MIN KODE