12 Fashion coffee table books

Mine guilty pleasures

Godmorgen piger. Lige om lidt vil jeg tage det næste tog ind mod København, da jeg skal ind og se om jeg kan få min computer lavet. Ærligtalt har min egen computer ikke virket i mange måneder, og jeg har ikke lige orket at gå ind med den. Så det bliver i dag. Heldigvis. Jeg krydser fingre for at de kan lave den!

Indrømmet: Jeg har en del guilty pleasures, som jeg ikke vidste at jeg havde. Nogle mere flove og pinglige end andre, men ærligt hvem har ikke det? Det er vigtigt at sætte fokus på sine guilty pleasures, og sige “det er sgu okay at jeg ser ‘Danske Hollywoodfruer'”. Jeg føler i hvert fald jeg har rigtig mange guilty pleasures, og her kommer et par af dem.

sitting-with-coffe-on-floorHvis jeg skulle skrive alle mine mange guilty pleasures ned, så ville vi sidde her til påske, så jeg vil bare komme med 4 af dem.

Binge watching
Jeg ‘binge watcher’ overdrevet meget. Og det er ikke noget jeg er stolt af, for ofte tager det 4 timer af min dag. Så er dagen i hvert fald hurtigt brugt op. Og det er sjovt fordi jeg lige har siddet og binge watchet med min mor. Vi har slugt ‘Orphan Black’ råt. Vi så den på omkring 3 uger, og der er 5 sæsoner. Og dette gør jeg hver gang jeg er begyndt på en serie, fordi man bliver så opslugt af den.

Reality
Noget af det jeg elsker allermest er, at se reailty programmer. Især Paradise Hotel og Danske Hollywoodfruer, selvom det er 2 vidt forskellige programmer. Der er bare noget sjovt over at se dem. Jeg er også ret vild med at se de engelske reailty programmer, dem nyder jeg måske endnu mere end de danske. Jeg sidder bare og venter på det næste afsnit af ‘Geordie Shore’ og ‘Are you the one?’. Hvilke reality programmer ser I?

Slik
Okay, den her er jeg knapt så flov over, for jeg ved at jeg ikke er den eneste der har slik på listen over guilty pleasures. Lige for tiden har jeg fået en forkærlighed for de der sure strimler fra Føtex der hedder ‘Bredbånd’, ååårh de er gode. Nok min yndlings lige pt.

Iskaffe
Normalt er jeg ikke den store kaffedrikker. Men jeg har fået øjnene op for denne lækre drik. Så nu kan jeg næsten ikke gå en dag uden at drikke (mindst) en kop iskaffe. Jeg er blevet så afhængig af det.

Hvad er din guilty pleasure? 

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

12 Fashion coffee table books