Shoes under 700 DKK

Mine nye seje og (lidt) rå øreringe

p1010039Jeg er ked af at der har været ret så stille her på bloggen, men min computer har simpelthen valgt at den ikke ville virke lige nu. Så jeg skal ned med den, og se om det kan fikses. Tastaturet driller og vil ikke samarbejde aka taste bogstaverne, jeg nu engang taster. What to do?

Nåmen, jeg har købt nogle ret seje øreringe, synes jeg selv. Jeg er ret glad for dem i hvertfald. De har den der lidt mørkegrå farve, som ser ret sejt og råt ud. Og det er jeg vild med. Det ser mega sejt ud når man har dem i. De er begge fra Pilgrim, og var ikke specielt dyre, på grund af at der var rabat. Så omkring 180 kr kom jeg af med sammenlagt! Overdrevet billigt. Hvilket par kan I bedst lide? God mandag!

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoes under 700 DKK