Maanesten smykker: Fall winter collection

Mine saved ASOS items

skaermbillede-2017-11-13-kl-09-53-25

1. Miss Selfridge sko, 2. Lace up t shirt, 3. Oversized jumper, 4. Miss Selfridge trousers, 5. Lipsy dress, 6. Lipsy jumper      

Nogle gange får jeg sådan en shoppe-lyst, at jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af mig selv. Kender I det? For nogle uger siden havde jeg blandt andet lagt dette i mine favoritter hos ASOS, og det havde jeg næsten glemt. Det er noget med at ens ‘saved items’ kun ligger der i 60 dage, og så forsvinder de, hvilket jeg synes er rigtigt nederen. Man skal i hvert fald være hurtig hvis man skal nå at købe det inden det forsvinder.. Jeg ville meget gerne modtage kjolen (nr. 5) og skoene.

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maanesten smykker: Fall winter collection