Lørdags lækkerier | Glitter bomb

Mine seneste køb⎪Hverdags outfit

Godmorgen piger. I dag har jeg fået bikset en lille collage sammen med nogle af mine nyeste køb på det seneste. Forleden var jeg i Malmö for at shoppe lidt. Jeg fandt denne rigtig søde strikkjole, som jo vil være perfekt til disse kolde dage, med et par strømpebukser indenunder. Dertil så jeg denne skjorte som jeg synes ville se rigtig godt ud indenunder strikken. Jeg er blevet ret vild med det her ‘lag-på-lag’-look, det ser simpelthen så cool ud! Begge dele er fra BikBok. Ringen fra Maanesten fik jeg faktisk i fødselsdagsgave, men den skulle byttes til en mindre størrelse, så det har jeg heldigvis lige fået gjort. Er så glad for den! Hvad er jeres seneste køb?

screen-shot-2018-03-03-at-19-38-54Nr. 1 HER, Nr 2 HER, Nr 3 HER

Følg mig her: BlogLovin’ ⎪ Instagram ⎪ Facebook side⎪ Snapchat: @simonekronborg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags lækkerier | Glitter bomb